Ο Σατανισμός στη Ναζιστική Γερμανία που σκοπίμως αποσιωπάται για λόγους χριστιανικής προπαγάνδας μέσα από ιστορικές καταγραφές της σατανικής οργάνωσης ‘’Μαύρος Ήλιος 666’’ (The Black Sun 666) σε ελληνική απόδοση και το βιβλίο »Υπηρέτες της Εωσφορικής Ηγεμονίας» του αξιωματικού των Ες Ες Όττο Ραν

Reichsfόhrer Heinrich Himmler
1900-1945
Satanic Coven Grand Master
Dedicated Disciple of Satan

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι ο Χίτλερ ήταν σατανιστής. Καθώς γίνονταν πολιτικός, εργάστηκε επίσης στο να είναι διπλωμάτης, δεδομένης της εξουσίας των χριστιανικών εκκλησιών εκείνης της εποχής. Ο Χίτλερ ήταν ο πολυαναμενόμενος ηγέτης για αυτό πολλές γερμανικές σατανικές Στοές εργάζονταν για να τον φέρουν σε λειτουργία. Χρειαζόταν έναν ηγέτη. Ο Χίτλερ ο ίδιος ήταν μέλος μιας από αυτές τις σατανικές Στοές.
Απόσπασμα: . «Θα ήθελα να μεταφέρω μερικές από τις πληροφορίες που σύμφωνα με την Otti Votavova, αυτή τις έλαβε απευθείας από τον Franz Bardon. Σύμφωνα με αυτήν, ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν μέλος του ‘’99 Κρησφύγετου’’. Εκτός από αυτό, ο Χίτλερ και κάποιοι από τους έμπιστους του ήταν μέλη του Τάγματος της Θούλης το οποίο ήταν απλά το εξωτερικό μέσο μιας ομάδας ισχυρών μαύρων μάγων από το Θιβέτ που χρησιμοποίησαν τα μέλη του Τάγματος της Θούλης για τους δικούς τους σκοπούς ». (Frabato the Magician by Franz Bardon, preface page «About The Author»)
«Ο εσωτερικός πυρήνας εντός του Τάγματος της Θούλης ήταν όλοι σατανιστές που ασκούσαν μαύρη μαγεία» [Trevor Ravenscroft, The Spear of Destiny © 1973]
Υπάρχουν επίσης πολλές αποδείξεις ότι ο Χίτλερ και το Τρίτο Ράιχ εργάζονταν ακατάπαυστα για να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό σε όλες τις μορφές του. «Θα συντρίψω τον χριστιανισμό κάτω από τη μπότα μου σαν ένα δηλητηριώδη βάτραχο. ’’Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Μπολσεβικισμός είναι όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Η φυσική δομή της κοινωνίας του μπολσεβικισμού είναι η ιστορική και λογική συνέχεια του Χριστιανισμού. Πραγματοποιεί σε τεχνικό επίπεδο, αυτό που ο Χριστιανισμός έχει κάνει σε μεταφυσικό επίπεδο »… – Adolf Hitler
Ένα απόσπασμα για τη στάση του Χίτλερ για τον Χριστιανισμό από τον Alfred Rosenberg: . «Ποτέ δεν είχε επιτρέψει ένα μέλος του κλήρου σε μια συνεδρίαση της ομάδας ή για την ταφή ενός μέλους του Κόμματος. Η ιουδαιοχριστιανική πανούκλα τώρα οδεύει προς το τέλος της είπε» (Hans-Gunther Seraphim, Das politische Tagebuch Alfred Rosenbergs 1934-1935 und 1939-1940 (Gottingen, 1956)
«Ένας αριθμός από τους στενότερους συνεργάτες του που από κοινού μοιράζονταν το μίσος του Χίτλερ προς την Εκκλησία και την απόφασή του να την καταστρέψει, πιθανολογείται ότι ήταν ο Bormann, Χίμλερ, Heydrich, Rosenberg και Goebbels Gerhard Reitlinger χαρακτηρίζοντας τον Χίμλερ ως εξής: «επάγγελμα του Χίμλερ έγινε η καταστροφή των Εβραίων, των φιλελεύθερων και των ιερέων’’. (Gerhard Reitlinger, Die SS-Tragodie einer Deutschen Epoche (Munich, 1977)
«Αφήστε τα μαλλιοτραβήγματα για τους άλλους. Είτε πρόκειται για την Παλαιά Διαθήκη ή την Καινή ή απλά για τα λόγια του Ιησού, είναι όλα το ίδιο μια παλιά εβραϊκή απάτη. Δεν πρόκειται να μας ελευθερώσει. Μια Γερμανική εκκλησία, ένας Γερμανικός Χριστιανισμός είναι μια στρέβλωση. Κάποιος ή θα είναι Γερμανός ή Χριστιανός. Δεν μπορεί να είναι και τα δύο. » – Adolf Hitler
«Δεν μπορείτε να κάνετε έναν Άριο από τον Ιησού, αυτό είναι ανοησία. Τι πρέπει να γίνει λέτε; Θα σας πω, πρέπει να εμποδίσουμε προληπτικά τις εκκλησίες να κάνουν το οτιδήποτε, αλλά ό,τι κάνουν σήμερα να χάνουν έδαφος μέρα με τη μέρα. Αλλά μπορούμε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Θα κάνουμε τους παπάδες να σκάψουν τους δικούς τους τάφους. » (Hitler Speaks: A Series of Political Conversations With Adolf Hitler on His Real Aims By Hermann Rauschning, 1st edition, 1939)

ΠΗΓΗ: http://dawn666blacksun.angelfire.com/Adolf_Hitler.html

Ο Χάινριχ Χίμλερ ήταν σατανιστής και είχε μια σατανική ομάδα 12 Αξιωματικών Ες Ες. Ήταν το 13ο μέλος. Εργάστηκε επιμελώς μαζί με τον Αδόλφο Χίτλερ για να καταστρέψει τον Χριστιανισμό. Χριστιανικά σύμβολα, χαρακτήρες [που είναι όλα εβραϊκά], και τα τελετουργικά αντικαταστάθηκαν με γνήσιες Παγανιστικές [Παγανιστής σημαίνει μη-εβραίος] τελετές.
«Ο Χίμλερ ήταν γοητευμένος από την Άπω Ανατολή και τις θρησκείες της.» Μισούσε τον Χριστιανισμό και έφτιαξε ένα βιβλίο τσέπης στο οποίο είχε συγκεντρώσει ομιλίες από τον ινδουϊστή Bhagavadgita» (Himmler’s Crusade: The Nazi Expedition to Find the Origins of the Aryan Race by Christopher Hale © 2003; 2006 edition)
‘’Ο Χίμλερ διεξήγαγε πολυάριθμες τελετές μαύρης μαγείας στο Κάστρο Βέβελσμποργκ. Αυτές οι τελετές έγιναν με άκρα μυστικότητα. Περιλάμβαναν νεκρομαντείο [επικοινωνία με τους νεκρούς]. Το Βέβελσμπουργκ είχε πολλά ισχυρά σατανικά σύμβολα, τα περισσότερα από αυτά ήταν σε αποχρώσεις του λευκού και απομακρύνθηκαν από τους τοίχους και τις κολώνες στις αρχές του 1945’’(Heinrich Himmler’s Camelot: The Wewelsburg Ideological Center of the SS, 1934-1945 © 1999)
Ο Χίμλερ εργάστηκε επιμελώς για να καταστρέψει τον Χριστιανισμό στο πλαίσιο του Γ ‘Ράιχ. Κατάλαβε πλήρως το φαύλο πρόγραμμα του Χριστιανισμού και πως ήταν ένα πολύ ισχυρό εργαλείο που δημιουργήθηκε από τους Εβραίους για την υποδούλωση της ανθρωπότητας και την καταστροφή των Αρίων λαών. Οι Εβραίοι έχουν μια μακρά παράδοση στο να δουλεύουν για να καταστρέφουν τους εχθρούς τους εκ των έσω. Αυτό γίνεται συνήθως με τη διείσδυση στο εσωτερικό τους ή τη διείσδυση των μη εβραίων στις εργασίες τους.

Ο αξιωματικός των Ες Ες Otto Rahn έγραψε ένα βιβλίο, με τίτλο «Luzifer’s Hofgesind» [Υπηρέτες της Εωσφορικής Ηγεμονίας]:
«Μίλησε μπροστά από ένα μεγάλο ακροατήριο στις 9 Ιανουαρίου του 1938 στο Dietrich-Eckart Haus στο Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Ο Rahn έθεσε ένα νέο όριο στο πνεύμα που συνδέεται με τους Ρωμαίους, με την πίστη σε μια ζωή μετά το θάνατο και του φόβου της κόλασης. Απέρριψε τον θεό Γιαχβέ και τις εβραϊκές διδασκαλίες και δήλωσε φανερά «Luzifer’s Hofgesind» στο όνομα του οποίου ο Kurt Eggers έκλεισε το βράδυ με τον ακόλουθο χαιρετισμό: «Ο Εωσφόρος σας χαιρετά». (Westfalia Landeszeitung, January 9, 1938, Dr. Wolff Heinrichsdorff)
Εδώ είναι ένα απόσπασμα από το Hofgesind Luzifer του: «Υπάρχει πολύ περισσότερο [φως] από ό, τι στα σπίτια του Θεού, τους καθεδρικούς ναούς και τις εκκλησίες, όπου ο Εωσφόρος δεν είναι σε θέση ούτε επιθυμεί να εισέλθει εξαιτίας όλης αυτής της ζοφερής, με τα βιτρό παράθυρα όπου είναι βαμμένα με Εβραίους προφήτες, αποστόλους, και τους αγίους»
«Οι Υπηρέτες του Εωσφόρου ήταν τουλάχιστον εν μέρει, μια γνήσια ναζιστική προπαγανδιστική οδός και πολλά χωρία του βιβλίου είναι μια καλή περίπτωση για τη λατρεία του Εωσφόρου. Πράγματι, αυτή η ιδέα του Εωσφόρου ως ευγενής ή θεϊκό ον ήταν οικείο και ευχάριστο προς το Λευκό Φως των Θεοσοφιστών του 1920, το οποίο, μετά από όλα αυτά τιτλοφορήθηκε ως μία από τις επίσημες γερμανικές εκδόσεις του Εωσφόρου.»
«Για τον Rahn, το Δισκοπότηρο ήταν ένα έμβλημα που έχει συσταθεί σε αντίθεση με την καθιερωμένη Εκκλησία. Πράγματι ήταν ένα Εωσφορικό σύμβολο και για αυτό οι Ναζί ήταν ευγνώμονες «. «Η αιώνια πάλη μεταξύ του Φωτός και του Σκότους. Φως στην περίπτωση αυτή εκπροσωπείται όχι από τον Ιησού ή τον Ιεχωβά, αλλά από άλλο πνεύμα, από αυτό που ‘’Φέρει το Φως’’, ο Εωσφόρος. Για τον Rahn, αυτή η Οντότητα αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο καλό». «Και αφού το διαπίστωσε αυτό, γιόρτασε όπως πολλά παραδείγματα έχουν αποδείξει τα θαύματα του Στέμματος του Εωσφόρου, το οποίο επέτρεπαν να πιστεύουν στην ύπαρξη ενός Εωσφορικού στεφανιού της αιώνιας ζωής. Και αν εμείς ακολουθήσουμε αυτή τη σκέψη ως λογικό συμπέρασμα, θα λέγαμε ότι, γι ‘αυτούς, ο Θεός της αγάπης δεν ήταν άλλος από τον Εωσφόρο αυτοπροσώπως. Ο Θεός Amor είναι ο Θεός της άνοιξης, όπως είναι Απόλλων. ΟΑπόλλων έφερε πίσω το φως του Ήλιου και είναι ένας κομιστής Φωτός η Εωσφόρος. Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, ο Απολλύων-Απόλλων εξισώθηκε με τον Διάβολο και σύμφωνα με την πεποίθηση της Ρωμαϊκής Εκκλησίας Εωσφόρος είναι ο Σατανάς. » (Unholy Alliance: A History of Nazi Involvement with the Occult by Peter Levenda
© 2002)

«Ο Χίμλερ είχε δημιουργήσει μια σχολή αποκρυφισμού στο Βερολίνο και πολλές από τις κορυφαίες τάξεις του Totenkopf SS, το Sicherheitsdienst και της Γκεστάπο διατάχθηκαν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε διαλογισμό, στον υπερβατολογισμό και τη μαγεία. Ήταν σε αυτό το ίδρυμα στο οποίο ο Χίμλερ πείστηκε να βρει το Ανενέρμπε, το ναζιστικό Απόκρυφο Προεδρείο. Το Ανενέρμπε ενσωμάτωσε την ένταξη του Τάγματος των Ναϊτών του Κρόουλι, την Βριλ, και την Εταιρεία της Θούλης στη Μαύρη Διάταξη των SS » (The Spear of Destiny by Trevor Ravenscroft, 5th Printing, © 1988)

Ο ιδρυτής του Ναού του Σετ Michael Aquino επισκέφθηκε το Βέβελσμπουργκ αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ. Έκανε ένα τελετουργικό στο Βόρειο Πύργο για να συλλέξει τις ενέργειες του Βέβελσμπουργκ για τον κόσμο και για να υποκινήσει μια σατανική αναγέννηση για να ξεκινήσει η επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης. Βεβαίως, αυτό το θέμα έχει βρεθεί σε ναζιστικά γραπτά και ομιλίες της εποχής από τις πρώτες κιόλας μέρες.»(Unholy Alliance: A History of Nazi Involvement with the Occult by Peter Levenda © 2002)

ΠΗΓΗ: http://dawn666blacksun.angelfire.com/Himmler.html

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ‘’ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ’’ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ΟΤΤΟ ΡΑΝ

‘’ΜΑΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ’’
– ΟΤΤΟ ΡΑΝ