Άριες Πολιτικές Θέσεις για τη Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη γκρεμίζοντας την σημερινή Εβραιοσιωνιστική και Μασονική της Δημοκρατίας: Εναλλακτικές προτάσεις που ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ και την Παγκοσμιοποίηση ευρύτερα ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ με τα Σχέδια του Σατανά κατά τις θρησκευτικές Γραφές

ΙΟΥΔΑΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ; Και τι να πούμε για την ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος; Ο προφήτης Δανιήλ μας λέει ότι «ο λαός ενός ξένου άρχοντα θα έρθει και θα καταστρέψει την πόλη και το αγιαστήριο… Στη διάρκεια της επταετίας αυτός θα συνάψει συνθήκη με πολλούς. Και στη μέση της επταετίας θα απαγορεύσει τις θυσίες και τις προσφορές στο ναό» (Δανιήλ 9:26-27). Ο άρχοντας που έρχεται είναι καθαρά αντίχριστος. Βλέπουμε ότι αυτός είναι απόγονος του λαού, που την εποχή του Ιησού από τη Ναζαρέτ, κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ. Γνωρίζουμε από την ιστορία ότι από τον Ρωμαϊκό στρατό καταστράφηκε η Ιερουσαλήμ και όχι από τούς Εβραίους. Συνεπώς ο αντίχριστος δεν μπορεί να είναι Εβραίος, αλλά αντίθετα εθνικός, δηλαδή απόγονος των εθνών που ελέγχονταν από τη Ρώμη κατά τον 1ο αιώνα…Είναι πιθανόν, μία ομάδα 10 ηγετών, μέσα από συμμαχίες ή άλλες συμφωνίες, να δημιουργήσει μία ένωση που θα εκπληρώσει αυτά τα εσχατολογικά γεγονότα. Η προφητεία του Δανιήλ δείχνει ότι αυτοί οι ηγέτες θα διατηρήσουν τις κουλτούρες και τις γλώσσες τους, και δεν θα αποτελούν μία ομοιόμορφη ομοσπονδία, όπως οι Η.Π.Α., αλλά 10 ατομικές πολιτικές και πολιτιστικές οντότητες ενωμένες πολιτικά και στρατιωτικά για έναν κοινό σκοπό. Μερικοί αναρωτιούνται αν οι σύγχρονες κινήσεις για ενοποίηση των ευρωπαϊκών χωρών, έχουν κάποια σχέση με αυτή την προφητευμένη δύναμη…‘’Μέχρι τώρα, οι λαοί του εξωτερικού κύκλου των εχθρών του Ισραήλ δεν έχουν εμπλακεί άμεσα σε πόλεμο μαζί του. Αλλά, έχουν υποστηρίξει τους εχθρούς του εσωτερικού κύκλου, όπως και τους τρομοκράτες, οι οποίοι διεξάγουν ουσιαστικά έναν πόλεμο για χάρη των εξωτερικών εχθρών, και πιο συγκεκριμένα, για χάρη του Ιράν. Όταν θα έχουν εξουδετερωθεί οι λαοί του εσωτερικού κύκλου, με τον Μεγάλο Πόλεμο της Μέσης Ανατολής, τότε θα αναλάβουν δράση τα έθνη του ευρύτερου εξωτερικού κύκλου, μεταξύ των οποίων είναι πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες (Μαγώγ, Μεσέχ, Θουβάλ), το Ιράν (Περσία), η Τουρκία (Γομέρ, Θωγαρμά), το Σουδάν (Χους) και η Λιβύη (Φουθ). Στον τελευταίο πόλεμο, τον Αρμαγεδδώνα, θα συμμετάσχουν όλα τα έθνη της γης, βαδίζοντας ενάντια στο Ισραήλ.
«Και είδα τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους, που έβγαιναν από το στόμα τού δράκοντα, και από το στόμα τού θηρίου, και από το στόμα τού ψευδοπροφήτη, επειδή, είναι πνεύματα δαιμόνων, που εκτελούν σημεία, τα οποία εκπορεύονται προς τους βασιλιάδες της γης και ολόκληρης της οικουμένης, για να τους συγκεντρώσουν στον πόλεμο εκείνης της μεγάλης ημέρας, του Θεού του Παντοκράτορα» (Αποκάλυψη 16:13-14)
(από το εβραϊκό ιστολόγιο ‘’Αγάπη για τη Σιών’’)

Η Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη δημιουργήθηκε το 1951, ως διάσπαση μιας προηγούμενης πανευρωπαϊκής νεοναζιστικής συμμαχίας, του Europäische Soziale Bewegung (ESB), επειδή η τελευταία δεν ήταν αρκετά «ριζοσπαστική» στα ζητήματα της «υπεράσπισης της βιολογικής ακεραιότητας των λευκών Ευρωπαϊκών λαών και του αντικομμουνισμού». (Kurt P. Tauber, «German Nationalists and European Union», Political Science Quarterly, τόμ. 74, τχ. 4 (Δεκέμβριος 1959), σ. 570 κ.ε. goo.gl/0z6kg). Οι διαφωνούντες προχώρησαν στη δική τους συνδιάσκεψη, τον Σεπτέμβριο του 1951 στη Ζυρίχη, και τη δημιουργία της Νέας Ευρωπαϊκής Τάξης, η οποία, στη διακήρυξή της, ήταν περισσότερο σαφής: Καλούσε για «πόλεμο ενάντια στους μπολσεβίκους Μογγόλους και τους καπιταλιστές νέγρους, στο καθήκον του λευκού ανθρώπου για την φυλετική επιβίωση και το Aufartung». (Στο ίδιο, σ. 573. Αufartung: Όρος του ναζιστικού φυλετικού ευγονισμού, που σημαίνει φυλετική βιολογική αναγέννηση μέσω της εξόντωσης των κατωτέρων)

Ακολούθησαν συνδιασκέψεις της NEO στο Παρίσι (1953), τη Ζυρίχη (1960, 1962), το Μιλάνο (1965, 1967), τη Βαρκελώνη (1969, υπό την αιγίδα του ισπανικού CEDADE), τη Λυών (1972, 1974), τη Βαρκελώνη (1977, 1979) κ.α. To 1979, η Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη δίνει στη δημοσιότητα τη «Διακήρυξη της Βαρκελώνης», προϊόν της 14ης συνδιάσκεψής της, με συμμετοχές νεοναζιστών από όλο τον κόσμο. Οι παρακάτω πολιτικές θέσεις εκφράζονται από την »εθνικοσοσιαλιστική (μαύρη) Διεθνή Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη (New European Order [NEO] ή Nouvel Ordre Européen)» που εκπροσωπεί φασιστικά κόμματα και οργανώσεις από 13 ευρωπαϊκές χώρες, η οποία ιδρύθηκε το 2004 ενόψει ευρωεκλογών και μας βρίσκει απόλυτα ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ως προς τη Δομή της Κοινωνίας με βάση τα σημερινά δεδομένα (εκτός και αν αλλάξουν συμπεριφορά κάποιες χώρες) που συμβαδίζουν κιόλας και με τα Σχέδια του Σατανά κατά τις θρησκευτικές Γραφές όπως διαβάσατε στην εισαγωγή του παρόντος άρθρου μας, όχι φυσικά από δικές μας προσωπικές απόψεις, αλλά μέσα από ένα εβραϊκό ιστολόγιο (κείμενά του έχουμε ήδη δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα μας) που με εξαιρετική ακρίβεια τις αποτύπωσε για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι τσακίζοντας την προπαγάνδα της Παγκοσμιοποίησης που ισχυρίζεται τα αντίθετα ποντάροντας στην άγνοια του κόσμου και διαλύοντας τη σημερινή Εβραιοσιωνιστική και Μασονική Ευρωπαϊκή Ένωση της Δημοκρατίας που μαζί με την Αμερική υπηρετεί το Ισραήλ (άρα και τα Σχέδια του Θεού) αντίθετα προς τα Σατανικά Σχέδια όπως διαβάσατε σε αυτές τις θρησκευτικές Γραφές για τους Έσχατους καιρούς. 

1. Η κοσμοθεωρητική σύγκρουση ανάμεσα στον αριανισμό και τον ιουδαϊσμό, του μύθου ενάντια στην βίβλο, αποτελεί την ερμηνευτική κλείδα της ιστορίας και του πολιτισμού τέσσερεις χιλιάδες χρόνια τώρα. Ο β΄ παγκόσμιος πόλεμος ήταν η τελευταία χαμένη μάχη. Ο πόλεμος συνεχίζεται.

2. Ευρώπη, η γή των Αρίων. Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία, η κοινότητα των Αρίων. Ρωσία η ηγέτιδα δύναμη της Αρίας Ευρώπης. Πρωτεύουσα της Αρίας Ευρώπης το Βερολίνο. Όρια της Ευρώπης τα όρια του Αρίου Πολιτισμού. Αποβολή της ιουδαϊκής και ατλαντικής Μεγάλης Βρεττανίας από την Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία.

3. Αποϊουδαιοποίηση της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς χάριν της οικοδόμησης του Αρίου Πολιτισμού. Αποϊουδαιοποίηση της Παλαιστίνης και της μέσης Ανατολής. Γή των Εβραίων η ιουδαϊκή και ατλαντική Αμερική.

4. Αποβολή από την Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία της τριτοκοσμικής πλημμυρίδας, που εκφυλίζει και αλλοτριώνει την φυλετική σύσταση, τις πολιτικές και κοινωνικές δομές της Αρίας Ευρώπης.

5. Τέσσερα τα γένη της Πόλεως. Οι ακτήμονες Άρχοντες, οι γαιοκτήμονες Πολίτες, οι χρηματιστές Ιδιώτες και οι απασχολήσιμοι Παρίες. Η έγγεια ιδιοκτησία του πολίτη θεμέλιο των ευρωπαϊκών πατρίδων. Τα γένη είναι διαπερατά επ’ αντραγαθεία ή έκπτωση, σύμφωνα με τον νόμο της Πόλεως.

6. Πολίτευμα της Πόλεως η Πολιτεία όπου τα Άνω ορίζουν τα Κάτω. Το αξίωμα απονέμεται, η ψήφος εξοστρακίζεται. 15 μελής Ιεραρχία Αρχόντων. Βασιλεύς με κληρονομικό δικαίωμα εκτός αν άλλως ορίσει. Άρχουσα τετράς, Νομοθέτης, Κυβερνήτης, Κριτής, Φύλαξ. Άρχουσα τετρακτύς, 1 Πρύτανης υπό τον Νομοθέτη, 2 Υπουργοί υπό τον Κυβερνήτη, 3 Έφοροι υπό τον Κριτή, 4 Στρατηγοί υπό τον Φύλακα.

7. Το καθολικό καθήκον προεξάρχει, το ατομικό δικαίωμα υποστέλλεται. Το πολιτικό χρέος προεξάρχει, το ιδιωτικό κέρδος υποσταθμίζεται. Κάθε ατομικό δικαίωμα που δεν απορρέει από ένα αντίστοιχο καθολικό καθήκον είναι ένα προνόμιο εις βάρος του λαού και της Πόλεως.

8. Παιδεία, η καλλιέργεια των αξιών της Πόλεως, που επισκοπεί τον κόσμο και την ζωή από την θέα του Όντος. Λόγος της Πόλεως είναι ο πολιτισμός. Χάριν της Πόλεως κάθε θυσία είναι θεμιτή. Η Πόλις παρέχει στους πολίτες ισόβια δημόσια δωρεάν παιδεία, ισόβια δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, ισόβια δημόσια δωρεάν πρόνοια και υγεία, υπό τους αυστηρούς κανόνες που θεσπίζει και εποπτεύει η Πολιτεία.

9. Κατάλυση του αστικού τρόπου ζωής, κατάλυση του καπιταλιστικού μοντέλου παραγωγής και κατανάλωσης, ως μη συμβατών με την επιβίωση του πλανήτη. Οικοναζισμός, η οικονομική και κοινωνική πολιτική της Ευρωπαϊκής Συμπολιτείας. Ισοβαρής δημόσια και ιδιωτική οικονομία υποκείμενη στην βούληση της Πόλεως. Ενιαίος, μοναδικός και καθολικός επενδυτικός και φορολογικός συντελεστής 50%. Δια βίου εγγυημένο εισόδημα του πολίτη ανεξάρτητα από ηλικία, εργασία, απασχόληση, επικαιροποιημένο στα 1000 €.

10. Κατάργηση της δουλείας του τόκου και των χρηματιστηρίων. Κατάλυση της διεθνούς του χρήματος και επαναπατρισμός του Αρίου κεφαλαίου. Αποϊουδαιοποίηση και κεντρικός έλεγχος του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Το τραπεζικό σύστημα μοχλός υποστήριξης του έργου της Πόλεως, οικονομικής ευημερίας των πολιτών και όχι κερδοσκοπίας των ατόμων.

Ο Άριος έχει πατρίδα. Η πατρίδα δεν έχει προλετάριους.