Πως ασκείται η Εβραϊκή Μαγεία εναντίον μας ακόμη και με επίκληση δαιμονίων εις το όνομα του Χριστού σε σχετική τελετουργία (ελληνική και αγγλική απόδοση). Μάθετε τι είναι και τι ΔΕΝ είναι Σατανισμός τελετουργικά για να μην πέφτετε θύματα παραπλάνησης ή ακόμη και δολοφονίας!

Θα θέλαμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το άρθρο γιατί είναι υψίστης σημασίας! Αυτό το λέμε, διότι κάποιοι Εβραίοι σε συνδυασμό και με την χριστιανική προπαγάνδα που γίνεται, κυρίως Αιρετικών από Γνωστικούς κ.α., χρησιμοποιούν τον Σατανισμό για ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, έτσι ώστε ο εκάστοτε μυημένος που βρίσκεται σε θρησκευτική άγνοια ή σε γνώση διαστρεβλωμένης θεολογίας, να ασκεί στην πραγματικότητα εβραϊκή μαγεία για παράδειγμα μέσω του εβραϊκού θεού Γιαχβέ, αποκαλώντας τον ‘’Κύριο’’ κατά την μετέπειτα χριστιανική μετάφραση του εβραϊκού αυτού ονόματος του Θεού στην Καινή Διαθήκη, νομίζοντας εσφαλμένα ότι υπηρετεί τον Σατανά!

Το όφελος τώρα από αυτή την κατάσταση είναι ΔΙΠΛΟ για το Ιουδαϊκό Ιερατείο και τον εβραιοχριστιανισμό ευρύτερα, παραπλανώντας δηλαδή τους μη-εβραίους. Από τη μια μέσω των χριστιανικών προσευχών ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ των Γιαχβέ και τους αγγέλους του και από την άλλη μέσω αυτού του ανύπαρκτου σατανισμού που στην πραγματικότητα είναι εβραϊκή μαγεία, ικανοποιούν και τις αιμοδιψείς τάσεις του με θυσίες ζώων και μη-εβραίων ανθρώπων, εκμεταλλευόμενοι τις προχριστιανικές δυνάμεις κάποιων δαιμονίων που τα ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ με Ιουδαίκές πρακτικές όπως κάνουν π.χ. κάποιοι Γνωστικοί του Γιαχβέ αλλά και χριστιανοί παπάδες, για να εξυπηρετούν τους σκοπούς τους ή να βλάπτουν τους εχθρούς τους! Παρουσιάζοντας έπειτα αυτές τις πρακτικές ΔΗΜΟΣΙΑ δήθεν ως ‘’σατανιστικές’’ καταφέρνουν και να αμαυρώσουν τον Σατανισμό στα μάτια του κόσμου προκαλώντας αισθήματα αποστροφής με αποτέλεσμα να μην ασχολείται με Σατανισμό ή να παραμένει δέσμιος των θρησκειών ή αιρέσεών τους, αλλά σαφέστατα να παραπλανούν και τις Αρχές (δικαστικούς, μπάτσους κ.α.) για να κυνηγάνε λάθος άτομα, ώστε να συνεχίζουν αυτοί μετά να κάνουν ανενόχλητοι τα τελετουργικά τους εγκλήματα, ακόμη και να δολοφονήσουν αυτόν τον παραπλανημένο μυημένο που αναφέραμε κατά το παράδειγμα.

Στο εύλογο ερώτημα τώρα που μπορεί να θέσει κάποιος για το πως μπορεί να ξεχωρίσει τον Σατανισμό από αυτούς που παρουσιάζονται παραπλανητικά δήθεν ως ‘’σατανιστές’’ ενώ στην πραγματικότητα είναι εβραιοχριστιανοί μάγοι, η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Αρχικά θα πρέπει να αρχίσει να μελετά τι γράφουν οι θρησκευτικές Γραφές, όπως τις παρουσιάζουμε και εμείς σε αυτή την ιστοσελίδα, για να μπορέσει να κατανοήσει το θεολογικό πλαίσιο στο οποίο κινείται, δηλαδή για να κατανοήσει ποιος είναι ο Θεός και ποιος ο λεγόμενος Διάβολος θεολογικά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Είπαμε να μελετήσει τις Γραφές, άρα και τις ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ που δίνονται για να τις κατανοήσει καλύτερα ΜΟΝΟ από τους αρμόδιους θεολόγους που ασχολούνται με αυτά τα θέματα και ΟΧΙ από αιρετικούς, τηλεβιβλιοπώληδες κ.α. που ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ αυτά τα θέματα με αποτέλεσμα να προκαλούν την παραπλάνηση που είπαμε. Για αυτό χρησιμοποιούνται τόσα πολλά εβραϊκά και χριστιανικά κείμενα με θεολογικές αναλύσεις στην ιστοσελίδα μας, για να μπορέσει να κατανοηθεί και ο Σατανάς αφού κατανοηθεί πρώτα ο αντίπαλος Θεός και αντίστροφα!

Μετά την θρησκειολογική και θεολογική κατανόηση λοιπόν, στο τελετουργικό μέρος τώρα, πάλι πανεύκολα θα μπορεί να κατανοήσει έπειτα ποιος ασχολείται με Σατανισμό και ποιος όχι. Εφ’ όσον λοιπόν κατανόησε ποιος είναι ο Θεός, τα σύμβολα και τα ονόματά του σε ΟΛΕΣ του τις εκδοχές, από την εβραϊκή θρησκεία και την μετέπειτα χριστιανική, μέχρι την Μασονική Πανθρησκεία, τον Ισλαμισμό και τις σύγχρονες Νεοπαγανιστικές Αιρέσεις, θα μπορεί μετά πάρα πολύ εύκολα μέσα από τα τελετουργικά τους και τα σύμβολα που χρησιμοποιούν να καταλάβει σε ποιον θεό προσεύχονται, επικαλούνται, λατρεύουν κ.ο.κ. Για παράδειγμα, όταν πάει σε μια χριστιανική Εκκλησία, ανεξάρτητα αν είναι Ορθόδοξη, Καθολική, Προτεσταντική ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει, θα παρατηρήσει ότι οι πιστοί εκεί μέσα προσεύχονται, εξορκίζουν, βαπτίζουν, παντρεύουν κ.λ.π. στον Θεό της Παλαιάς και μετέπειτα Καινής Διαθήκης και ΟΧΙ στο Σατανά, παρόλο που υπάρχει αυτός στη θρησκεία τους από τη στιγμή που υπάρχει και ο Θεός. Θυμηθείτε για μία ακόμη φορά το σχετικό εδάφιο του Ορθόδοξου Χριστιανικού Βαπτίσματος για να κατανοήσετε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι εννοούμε:

ΑΦΟΡΚΙΣΜΟΣ Γ΄
Τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.
Κύριε Σαβαώθ, ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ, ὁ ἰώμενος πᾶσαν νόσον καὶ πᾶσαν μαλακίαν, ἐπίβλεψον ἐπὶ τὸν δοῦλον (δούλην) σου, ἐκζήτησον, ἐξερεύνησον, καὶ ἀπέλασον ἀπ’ αὐτοῦ (αὐτῆς) πάντα τὰ ἐνεργήματα τοῦ Διαβόλου. Ἐπιτίμησον τοῖς ἀκαθάρτοις πνεύμασι, καὶ δίωξον αὐτά, καὶ καθάρισον τὸ ἔργον τῶν χειρῶν σου, καί, τῇ ὀξείᾳ σου χρησάμενος ἐνεργείᾳ, σύντριψον τὸν Σατανᾶν ὑπὸ τοὺς πόδας αὐτοῦ (αὐτῆς) ἐν τάχει, καὶ δὸς αὐτῷ (αὐτῇ) νίκας κατ’ αὐτοῦ καὶ τῶν ἀκαθάρτων αὐτοῦ πνευμάτων• ὅπως, τοῦ παρὰ σοῦ ἐλέους τυγχάνων (τυγχάνουσα), καταξιωθῇ τῶν ἀθανάτων καὶ ἐπουρανίων σου μυστηρίων, καὶ δόξαν σοι ἀναπέμψῃ, τῷ Πατρὶ καὶ τῷ Υἱῷ καὶ τῷ Ἁγίῳ Πνεύματι, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.

βλέπε: http://www.christopherklitou.com/order_before_baptism_polytone_greek.htm

Η ίδια τώρα απόδοση λατρείας, έστω και με παραλλαγή αλλά ΠΑΛΙ στον ίδιο Θεό και σε κανέναν Σατανά, γίνεται το ίδιο για παράδειγμα και στις εβραϊκές Συναγωγές, τα μουσουλμανικά Τζαμιά και τις Μασονικές Στοές, παρόλο που και αυτοί αναφέρουν τον Σατανά στη θεολογία τους, ως Σάμαελ, Ίμπλις ή Σεϊτάν και Σατάν αντίστοιχα, όπως τον αναφέρει και ΚΑΘΕ θρησκεία από την προχριστιανική εποχή μέχρι σήμερα εφ’ όσον μιλάμε για κάποιον θεό και όχι άνθρωπο ή ιδρυτή θρησκείας, άρα έχει και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ύπαρξη και παρουσία, είτε τον πεις π.χ. Σετ ή Απέπ στην Αιγυπτιακή θρησκεία απέναντι στον Θεό ή Ρα εκεί πέρα, είτε Τυφώνα ή Προμηθέα στην Αρχαία Ελληνική απέναντι στον Θεό ή Δία εκεί. Δηλαδή, η παρουσία του, τα χαρακτηριστικά του και οι αντίθεες συμπεριφορές του δεν αλλάζουν, αλλά είναι ΙΔΙΕΣ σε παρόμοιες Μυθιστορίες. Παρατηρούμε επίσης ότι όταν γίνονται εκεί πέρα προσευχές και επικλήσεις του Θεού από τους πιστούς ΔΕΝ χρησιμοποιούνται φυσικά μέτρα προστασίας όπως είναι απόλυτα λογικό, όπως ακριβώς κάνει το ίδιο και ένας Σατανιστής επικαλούμενος τον Σατανά αντίστοιχα.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει περιγραφεί με το Δεξιό Μονοπάτι του Θεού και το Αριστερό του Σατανά ως εξής συνοπτικά για την πληρέστερη κατανόηση του όλου θέματος, δηλαδή της εβραιοχριστιανικής και Νεοπαγανιστικής μαγείας από τη μια και της Σατανικής από την άλλη:

‘’Το παραδοσιακό μονοπάτι της μαγικής Τέχνης είναι η Δεξιά Ατραπός η οποία στοχεύει στην αποκατάσταση της πρωταρχικής σχέσης μεταξύ ανθρώπου και θεϊκής ουσίας. Προσευχές, τελετές και ενάρετος τρόπος ζωής σύμφωνα με τους νόμους του Θεού, θεωρούνται ως μονοπάτια επιστροφής στο χρόνο, πριν την Πτώση.
Υπάρχει, παρόλα αυτά, κι ένα άλλο μονοπάτι: η Αριστερή Ατραπός η οποία βαθαίνει και ολοκληρώνει την Πτώση. Εκείνος που εξασκεί την Σκοτεινή Τέχνη συνεχίζει την Πτώση από τον Θεό προκειμένου να επιτύχει ατομική θειότητα.
Ο λόγος πίσω από την Πτώση περιγράφεται συχνά ως ύβρις και αυτή η ύβρις είναι η αναζήτηση του ανθρώπου για Γνώση και δυνάμεις οι οποίες δεν προορίζονταν για αυτόν. Ο Σκοτεινός Νόμος υπόσχεται να οδηγήσει τον Μύστη στην ατομική θειότητα μέσω Δρακόντιας πειθαρχίας. Έτσι, η Αριστερή Ατραπός οδηγεί σε μια δεύτερη γέννηση, μια πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου ως θεός.
Με άλλα λόγια, ο εξασκών την Σκοτεινή Τέχνη, αντί να επανορθώνει την ζημία της Πτώσεως, δοξάζει την Πτώση και επιτρέπει στην καταστροφή να ολοκληρωθεί. Με αυτόν τον τρόπο καταστρέφει το παλαιό και επιτρέπει σε κάτι νέο να υψωθεί στη θέση του’’
– Thomas Karlsson, «Qabalah, Qliphoth and Goetic Magic»

Μετά από αυτή την απαραίτητη εισαγωγή, για να κατανοήσετε κάποια πράγματα έτσι ώστε να μην πέφτετε θύματα σε τέτοιες εβραιοχριστιανικές παγίδες, θα σας παρουσιάσουμε τώρα τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η εβραϊκή αυτή μαγεία για να σας λυθεί και η απορία πως γίνεται κάποιος να εξουσιάζει κάποια δαιμόνια του Σατανά στο όνομα του Θεού ή Γιαχβέ ακόμα και του Χριστού όπως αναφέραμε, για να εξυπηρετεί τα συμφέροντά του και να βλάπτει τους εχθρούς του. Τα εγχειρίδια που χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό συνήθως είναι η Βίβλος, η Καινή Διαθήκη, το Ταλμούδ, η Καμπαλά και η Σολομωνική με τα σχετικά μεσαιωνικά Γριμόρια, όπως ήδη θα γνωρίζουν οι περισσότεροι, αλλά αυτό που σίγουρα δεν θα γνωρίζουν είναι ότι συμβαίνει αυτό αντίστοιχα ακόμη και στο όνομα του Χριστού, όπως θα παρουσιαστεί παρακάτω τελετουργικά σε ελληνική και αγγλική απόδοση για λόγους αξιοπιστίας. Σε αυτή την περίπτωση τώρα, παρατηρούμε ότι όταν συμβαίνει αυτό, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ μέτρα προστασίας για να μην τους βλάψουν αυτά τα δαιμόνια, άρα όλοι αυτοί ΔΕΝ είναι σατανιστές, ειδάλλως δεν θα χρειάζονταν να τα πάρουν με κύκλους προστασίας, με σύμβολα του Θεού, με νηστεία, αγαμία κ.α., αλλά θα επικαλούνταν τον Σατανά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με το όνομά του και τα σύμβολά του και ΟΧΙ τον Θεό, όπως θα διαβάσετε και παρακάτω από ιστοσελίδα Ναζιστικού Σατανισμού που τελετουργικά καταπιάνεται με τον Πνευματικό Σατανισμό, όπως και εμείς, για να κατανοήσετε έπειτα το τι είναι και το τι ΔΕΝ είναι Σατανισμός για να τελειώνουμε άπαξ δια παντός με αυτό το θέμα και την προπαγάνδα που γίνεται.

Λίγοι άνθρωποι μελετούν τον οποιοδήποτε πραγματικό αποκρυφισμό σε βάθος. Η παραπληροφόρηση και η σύγχυση είναι αυτό που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ο Σατανισμός έχει εφαρμοστεί σε πολλά πράγματα, κυρίως ως κάτι που αντιπροσωπεύει την πολιτιστική έννοια του κακού η οποία είναι διαφορετική σε κάθε πολιτισμό.
Από τη μια πλευρά, οι Παγανιστικές πρακτικές έχουν επισημανθεί ως Σατανικές, ακόμη και αν οι χριστιανικές εκκλησίες τις έκλεψαν και τις άλλαξαν για τις δικές τους χρήσεις. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, έχουμε τα Γριμόρια και τα Μαύρα Βιβλία. Στην πραγματικότητα, αυτά ΔΕΝ είναι σατανισμός.
Ο εβραϊκός Θεός Γιαχβέ/ Ιεχωβάς, οι άγγελοι του και οι ναζωραίοι του χρησιμοποιούνται στα έργα της μαύρης μαγείας και αναγκάζουν τους δαίμονες να εμφανιστούν. Το Κλειδί του Σολομώντα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός εβραϊκού γραπτού Γριμορίου (τα οποία σχεδόν όλα είναι).
Ο μάγος / φορέας (συνήθως ένας ραβίνος ή άλλος Εβραίος) στο πλαίσιο της προετοιμασίας περνά μέσα από μια προπαρασκευαστική περίοδο στη νηστεία, την αγαμία και στις προσευχές στο Γιαχβέ / Ιεχωβά. Όταν η εργασία αυτή εκτελείται, (αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ζωντανή θυσία αίματος των ζώων ή των ανθρώπων, όπως υπαγορεύεται στην Παλαιά Διαθήκη της Βίβλου: Και εσύ ολοκαυτωμάτων προσφορά θέλεις, τη σάρκα και το αίμα, πάνω στο θυσιαστήριο του Κυρίου του Θεού σου, και το αίμα των θυσιών σου θα χυθεί έξω και πάνω στο θυσιαστήριο του Κυρίου του Θεού σου, και τρώγε τη σάρκα -Δευτερονόμιο 12:27 ) ο χειριστής φτιάχνει έναν κύκλο εννέα ποδιών και τοποθετεί ένα αδρανές τρίγωνο προς την πλευρά του περίκλειστου κύκλου για τον δαίμονα που θα εξαναγκασθεί να εμφανιστεί.

Στο τέλος της σελίδας του άρθρου υπάρχουν σύνδεσμοι με απευθείας επαφή με τα Γριμόρια για περαιτέρω έρευνα και μελέτη.

Εδώ είναι ένα απόσπασμα από το

Libellus Magicus
ένα
χειρόγραφο επικλήσεων του δέκατου ένατου αιώνα.
Του John G. White Collection σε αντιγραφή και επιμέλεια
από τον Stephen J. Zietz
Verus Jesuitarum Libellus,
ή,
Η αληθινή Μαγική εργασία των Ιησουιτών. που
περιέχει πολύ ισχυρές διαταγές και επικλήσεις για όλα τα κακά πνεύματα
Ανεξάρτητα σε ποια κατάσταση ή ακολουθία που βρίσκονται
και ένας από τους πιο ισχυρούς και εγκεκριμένους εξορκισμούς του Πνεύματος Ούριελ
στο οποίο προστίθενται Cyprians επικλήσεις των Αγγέλων
και του εξορκισμού των Πνευμάτων που φυλάνε κρυμμένους θησαυρούς –
μαζί με το έντυπο για την Απόλυσή τους. Παρίσι 1508.
Passan Anno Adventionis Κρίστι 0,1571

Αυτό είναι το Μαύρο Βιβλίο που χρησιμοποιήθηκε από το Καθολικό Τάγμα των Ιησουιτών (Κοινωνία του Ιησού).

Εγώ (Όνομα) ο δούλος του Θεού εξορκίζω, αναφέρω και ξορκίσου σοι, Πνεύμα! Από τις πέντε πιο ιερές πληγές του Ιησού Χριστού από τη σάρκα και το αίμα του, από τα βάσανα και το πάθος του, από τη ζωή και το θάνατό του και από τις πολύτιμες σταγόνες αίματος που έχει ρίξει για την σωτηρία και τον αγιασμό της ανθρώπινης φυλής – από την αγωνία του και την αγωνία της, καθώς και από τις πιο Άγιες και τρομερές λέξεις – Soter + + Choma Geno + + Ιεχωβά Ελοχίμ + Rilach [ieVelaoch] + Devoch [δηλαδή Divoch] + Alvoch + + Alrulam Stopiel + + Zophiel Jophiel + + fabriel Elophoi [δηλαδή Elopha] + Alisomas [δηλαδή Alesomas] + Difred Mabach [δηλαδή Malach] + και + από + τις λέξεις με τις οποίες Σολομών + Μανασσή + Αγρίππα + και cyprian + κάλεσε μαζί τα πνεύματα – και ακόμη και ως τον Ιησού Χριστό που στέλνονται από αυτόν το πνεύμα του – και να παραδοθεί μέχρι πάνω στα χέρια του ουράνιου Πατέρα του – έτσι μπορώ εγώ σήμερα να σε προστάζω να εμφανιστείς χωρίς καθυστέρηση, και να έρθεις μπροστά σε μένα, σε μια πιο όμορφη καταδεκτική και ανθρώπινη μορφή – και να φέρεις σε μένα (εκτός της Πνευματικής Αβύσσου (N + + +), χωρίς να προκαλέσεις τον τραυματισμό μου, χωρίς σάλο – χωρίς βροντή – χωρίς θύελλα, χωρίς φόβο – και χωρίς τρέμουλο και πριν από αυτόν τον κύκλο – και σε διατάζω στη θεότητα και την ανθρωπιά του Ιησού Χριστού
Aμήν

Για να Απολύσεις τα Πνεύματα:

Τώρα σε διατάζω και σου αναθέτω κακό πνεύμα! Θέλω να μου φέρεις αμέσως αυτό που σου διέταξα – και θέλω να φύγεις από τον κύκλο –απέφυγε κάθε θόρυβο – τρομοκρατία – σάλο – και την κακή γεύση – η οποία, αν εσύ δεν νιώθεις θέλω να σε τιμωρήσει τόσο στο σώμα όσο και στη ψυχή –απέφυγε κάθε κακό σε οποιοδήποτε πλάσμα ή πράγμα και να αναχωρήσεις αμέσως στον τόπο που η δικαιοσύνη του Θεού όρισε για σας – φύγε από τα μάτια μου εσύ καταραμένο πνεύμα
Αυτό σε διατάζω στο όνομα και την αρετή, την ισχύ και τη δύναμη, της Αγίας Τριάδος + + Πατέρα και τον Υιό + και του Αγίου Πνεύματος + Ιδού ο Σταυρός του Κυρίου + πετά προς τα εχθρικά μέρη + Το λιοντάρι από τη φυλή του Ιούδα + της ρίζας του κατακτητή Δαυίδ + + Αλληλούια Αλληλούια + + Αλληλούια Σπεύσε τώρα και φέρε σε μένα ό, τι χρειάζεται, και αναχώρησε από αυτόν τον κύκλο, στην αρετή του ονόματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και δύναμη των λόγων του τα λόγια του, τα οποία προκάλεσαν τη Γη να τρέμει στο όνομά του – και με τη δύναμη του εγώ σήμερα σε προστάζω, ότι εσύ Dost αμέσως και χωρίς καθυστέρηση να αποσύρεις την καταραμένη παρουσία σου από τα μάτια μου – στη δυνάμη των λέξεων Mεσσίας + + Soter + Εμμανουήλ + Σαβαώθ + + Aδωνάι Αγίος ο Θεός + Iσχυρός + + αθάνατος + Ελέησον + Ημάς + Τετραγράμματο + Κυρίου ημών Ιησού Χριστός από τι εν λόγω Υπεραγίο όνομα σε δεσμεύω + σε αναγκάζω + σε υποχρεώνω + παρορμητικά σε περιορίζω + εσένα στον τόπο στον οποίο η δικαιοσύνη που ο Θεός σου έστειλε, ως εκ τούτου, φύγε γρήγορα και αμέσως – ούτε να επιστρέψεις εδώ μέχρι να σε ξανακαλέσω – αυτή την εντολή έχω από τον αιώνιο Πατέρα + από τον αιώνιο Υιό + από το αιώνιο Άγιο Πνεύμα + Ιδού ο Σταυρός του Κυρίου! + Με το βροχή του αίματος του Ιησού Χριστού + από την αρετή του Αγιασμού + από την αρετή και δύναμη του Υψίστου + θέλω να διαλυθείς εσύ κακό πνεύμα + Η γραφή γίνεται σάρκα και κατοικεί ανάμεσά μας +
Αμήν

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για τους ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο πραγματικός σατανισμός ο «Άλιστερ Κρόουλι» δεν ήταν σατανιστής. Οι Σατανιστές δεν αποδεικνύουν καταχρηστικές σχέσεις με τους δαίμονες οι οποίοι είναι οι Γνήσιοι Παγανιστικοί Θεοί, ούτε προσεύχονται για τον «Γιαχβέ / Ιεχωβά» ή τον Ναζωραίο του.

ΠΗΓΗ: http://dawn666blacksun.angelfire.com/Evil_Jehova.html

(σημείωση ιστολογίου: η αντίστοιχη θυσία αίματος ή ανθρωποθυσία στην μετέπειτα Χριστιανική θρησκεία γίνεται συμβολικά με την Τελετή Κοινωνίας, όπου το Αντίδωρο είναι το Σώμα και το κρασί της Κοινωνίας που δίνεται με το κουταλάκι το Αίμα)

Few people study the occult to any real depth. Misinformation and confusion are what most people have. “Satanism” has been applied to many things; mainly anything that represents the cultural concept of “evil” which is different in each culture.
On one hand, Pagan practices have been labeled as “Satanic” even though the xian churches stole and altered them for their own uses. Then, on the other hand, we have the Grimoires and “Black Books.” In truth, these are *NOT* of Satanism.
The Jewish “God” Yaweh/Jehova, his angels and his nazarene are used in works of black magick and forcing Demons to appear. The “Key of Solomon” is a prime example of a Jewish written grimoire (which nearly all are).
The sorcerer/operator (usually a rabbi or other Jew) in preparation goes through a preparatory period of fasting, celibacy, prayers to Yaweh/Jehova. When the operation is performed, (this can include living blood sacrifice of animals or human beings as dictated in the Old Testament of the bible: “And thou shalt offer thy burnt offerings, the flesh and the blood, upon the altar of the LORD thy God: and the blood of thy sacrifices shall be poured out upon the altar of the LORD thy God, and thou shalt eat the flesh. “-Deuteronomy 12:27) the operator casts a nine-foot circle and places a triangle off to the side of the enclosed circle for a Demon to be forced to appear.
At the end of the page are several links to online grimoires for further research and study.

Here is an excerpt from

Libellus Magicus
a
nineteenth-century manuscript of conjurations.
The John G. White Collection transcribed and edited
by Stephen J. Zietz
Verus Jesuitarum Libellus,
or,
The True Magical Work of the Jesuits.
Containing Most powerful charges and conjurations for all Evil Spirits
of whatever State-Condition or office they are
And a Most powerful and approved Conjuration of the Spirit Uriel
To which is added Cyprians Invocation of Angels
And his Conjuration of the Spirits Guarding hidden treasure –
together with a form for their dismissal. Paris 1508.
Passan Anno Adventionis Christi .1571
This is the Black Book used by the Catholic Order of the Jesuits (Society of Jesus).

I (Name) Servant of God do conjure, cite, and exorcise thee, O Spirit! by the five most holy wounds of Jesus Christ by his flesh and blood, by his torments and passion, by his life and death and by the precious drops of blood which he has shed for the salvation and sanctification of the human race – by his anguish and distress, and by the most Holy and terrible words – Soter + Choma + Geno + Jehovah + Elohim + Rilach [i.e.Velaoch] + Devoch [i.e. Divoch] + Alvoch + Alrulam + Stopiel + Zophiel + Jophiel + fabriel + Elophoi [i.e. Elopha] + Alisomas [i.e. Alesomas] + Difred Mabach [i.e. Malach] + and + by + the words by which Solomon + Manasses +Agrippa+ and cyprian + called together the Spirits – and even as Jesus Christ sent from him his spirit – and delivered it up onto the hands of his heavenly Father – so do I command thee that thou appearesst without delay, and comest before me, in a most beautiful affable and human form – and bring to me (out of the Spiritual Abyss (N + + +) without doing injury to me, without tumult – without thunder – without tempest, without fear – and without trembling and place before this circle – and this I command thee by the Deity and humanity of Jesus Christ
Amen

To discharge the Spirits

Now I command and charge thee Evil Spirit! that thou shalt bring to me immediately that which I commanded thee – and shalt depart from the circle- abstaining from all noise – terror – tumult – and ill savour [sic] – which if thou dost not I will punish thee both in body and in soul – abstaining from all evil to any creature or thing and depart immediately to the place which the justice of God hath set apart for you Depart from my sight thou cursed spirit –
This I command thee in the name and virtue, potency and power, of the most Holy Trinity + Father + and Son + and Holy Spirit + Behold the Cross of Lord + fly to the adverse parts + The Lion of the tribe of Judah + of the root of David conquers + Allelujah + Allelujah + Allelujah + Hasten now bring to me what I require, and depart from this circle, by the virtue of the name of our Lord Jesus Christ and by virtue of his words his words [sic] which caused the Earth to tremble- In his name – and by his power I command thee, that thou dost immediately, and without delay withdraw thy accursed presence from my sight – by virtue of the words Messias + Soter + Emmanuel + Zebaot + Adonai + Hagios ho + Thess [i.e. Theos] + Ischyros + athanatos + Eleison + hymas +Tetragrammaton+ our Lord Jesus Christ by that most Holy name I constrain + thee, I force + thee I compel + thee and urge, and confine + thee, to the place to which the justice of God hath sent thee, therefore recede immediately and continually – neither return hither again unless I do call thee – this I command by the uncreated Father + by the uncreated Son + by the uncreated Holy Spirit + Behold the Cross of the Lord! + By the sprinkling of the blood of Jesus Christ + by the virtue of the Holy Water + by the virtue and power of the most High + shalt disperse thee thou evil spirit + The word is made flesh and dwells amongst us +
Amen

To clarify things for people who in truth have no idea what real Satanism is- «Aleister Crowley» was not a Satanist. Satanists do not establish abusive relationships with Demons who are the Original Pagan Gods, nor do they pray to «Yaweh/Jehova» or his Nazarene.

‘’ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕΣΩ ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ Κ.Λ.Π.’’

‘’Ο Δαίμονας Μπαλάαμ βλασφημείται και στο Ταλμούδ και στη Βίβλο των Εβραίων. Τα χριστιανικά χειρόγραφα ισχυρίζονται ότι όλοι οι θεοί των μη εβραίων είναι Δαίμονες. (Καθολική Εγκυκλοπαίδεια – Διαβολικά λατρεία)’’

‘’ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΌ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ’’