THE REVELATION OF ANTICHRIST (PDF & SCRIBD): A sort writing about who Antichrist is and his ‘’Mark ’’ (only through religious texts) against conspiracy theories and fake propaganda (anti-Jewish Christian, Zionist and Globalizing). Ένα περιληπτικό σύγγραμμα στα αγγλικά από την αρθρογραφία της παρούσας ιστοσελίδας (μόνο από θρησκευτικά κείμενα) περί Αντίχριστου και Χαράγματός του ενάντια στη ψεύτικη προπαγάνδα (αντιεβραϊκή από τον Χριστιανισμό, συνωμοσιολογική, Σιωνιστική και Παγκοσμιοποιητική) που παραπλανά τον κόσμο και σατανιστές πάνω σε αυτό το θέμα

Αποτέλεσμα εικόνας για ten horns antichrist

Δημοσιεύοντας το πέμπτο κατά σειρά σύγγραμμα της παρούσας ιστοσελίδας στα αγγλικά, δίνεται δημοσίως και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλίμακα πάλι, μιας που η αγγλική γλώσσα ομιλείται σχεδόν από όλους τους λαούς του πλανήτη, ένα ακόμη ανελέητο θρησκευτικό χτύπημα απέναντι στη ψεύτικη προπαγάνδα που κυκλοφορεί (κυρίως τις τελευταίες δεκαετίες) πάνω στο φλέγον ζήτημα του Αντίχριστου και του Χαράγματός του, σε ένα ζήτημα δηλαδή που στην κυριολεξία κατευθύνει τις επιλογές του Δυτικού κυρίως κόσμου που ασχολείται με αυτό (π.χ. περιμένοντας κάποιον Μεσσία ή Αντίχριστο να τον σώσει αντί να προσπαθήσει να σωθεί ο ίδιος από μόνος του). Και πράγματι τον κατευθύνει, όχι όμως με βάση τη θρησκευτική πραγματικότητα όπου σε σχετικά θρησκευτικά κείμενα έχει ήδη εξηγήσει για το τι θα συμβεί όσον αφορά τον Αντίχριστο και το περιβόητο Χάραγμά του, αλλά σύμφωνα με τις εκάστοτε θρησκευτικές και πολιτικές σκοπιμότητες του καθενός σήμερα που παρουσιάζει αυτό το θέμα όπως τον συμφέρει! Για αυτό και το περιεχόμενο του εν λόγω συγγράμματος δεν πρόκειται να το βρείτε ΠΟΥΘΕΝΑ παγκοσμίως σήμερα, ούτε φυσικά θα τολμήσει να δημοσιεύσει κάποιος κάτι παρόμοιο, ακριβώς επειδή υπηρετεί ή διακατέχεται από αυτές τις σκοπιμότητες που δεν του επιτρέπουν να πράξει κάτι τέτοιο, παρόλο που γνωρίζει ότι λέει ψέματα στον κόσμο ή σκοπίμως αποσιωπά από αυτόν τις συγκεκριμένες θρησκευτικές πληροφορίες για να μην καταρριφθεί η προπαγάνδα του. Συνεπώς, όσο περισσότερη άγνοια υπάρχει για αυτές από τον κόσμο, τόσο ευκολότερα θα αποδέχεται ή θα πιστεύει μια τέτοια προπαγάνδα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας δίνεται δημόσια και στην αγγλική γλώσσα ένα μέρος του όπως συμβαίνει με τα μέχρι τώρα ανάλογα δημοσιευμένα συγγράμματα που αναφέραμε, ακριβώς για να μην συνεχίζει να απλώνεται όλο και περισσότερο κάθε τέτοια προπαγάνδα εις βάρος μας ώστε να ευνοείται ποικιλοτρόπως ο πάσης φύσεως εχθρός μας.

Για το συγκεκριμένο σύγγραμμα που θα πάρετε λοιπόν στο παρόν άρθρο σε δυο ηλεκτρονικές μορφές (PDF και SCRIBD), θα πούμε με δυο λόγια κάποια πράγματα που το παρουσιάζουν συνοπτικά σε αυτό το άρθρο. Οι πληροφορίες για τη σύνταξή του τώρα, πάρθηκαν από διάφορα άρθρα αυτής της ιστοσελίδας που έχουν επισυναφτεί με την ετικέτα ‘’Αντίχριστος’’, για τη γρηγορότερη εύρεσή τους από όσους ψάχνουν να μάθουν τι συμβαίνει με αυτό το θρησκευτικό θέμα. Να ξέρει πάντως ο κάθε αναγνώστης και Συναγωνιστής μας ειδικότερα, πως παρόλο που γνωστοποιούνται οι συγκεκριμένες πληροφορίες παγκοσμίως χάρης την αγγλική γλώσσα σαν το εν λόγω σύγγραμμα που τις παρουσιάζει, αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα αλλάξουν έπειτα οι λαθεμένες απόψεις του κόσμου και όσων σατανιστών πάνω σε αυτό το θέμα που ενδεχομένως να υπάρχουν, διότι όπως είπαμε δεν τους το επιτρέπουν αυτό οι αναφερόμενες πολιτικές ή ιδεολογικές ή θρησκευτικές σκοπιμότητες που υπηρετούν ή που εκφράζουν οι ίδιοι τους για λόγους συμφέροντος (για αυτό μην χάνετε άδικα τον χρόνο σας προσπαθώντας να εξηγήσετε ή να πείσετε τέτοια άτομα ότι κάνουν λάθος). Καθόλου τυχαία άλλωστε και η προσωπική επιλογή για αυτόνομη δράση με αυτοργάνωση, ανωνυμία και μυστικότητα όπως προτείνει η ιστοσελίδα αυτή, όταν για παράδειγμα απουσιάζουν αυτές οι πληροφορίες περί Αντίχριστου από όλες τις επίσημες σατανικές(;) οργανώσεις που εμφανίζονται δημοσίως σήμερα εκεί έξω. Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός και δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των προαναφερόμενων σκοπιμοτήτων αντί για τον Σατανά με τα Σχέδιά του! Αυτές τώρα αφορούν αποκλειστικά την εξυπηρέτηση της Παγκοσμιοποίησης ή του Εβραιοσιωνισμού και της Πανθρησκείας που προωθείται από τη λεγομένη ‘’Νέα Εποχή’’ ή ‘’Νέα Τάξη Πραγμάτων’’.

Με δυο λόγια δηλαδή, θα λέγαμε πως για να συμβεί Παγκοσμιοποίηση πολιτικά (Παγκόσμιο Κράτος) και Πανθρησκεία θρησκευτικά (Παγκόσμια θρησκεία), θα πρέπει υποχρεωτικά να πάψουν να υπάρχουν οι όποιες εθνικές, φυλετικές, ιδεολογικές, πολιτικές και θρησκευτικές διακρίσεις υπάρχουν σήμερα μεταξύ λαών και ανθρώπων μεταξύ τους, έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτή η Παγκόσμια ένωση σε όλα τα προαναφερόμενα επίπεδα. Για αυτό και ο ενοποιητικός ρόλος κάποιου Παγκόσμιου Ηγέτη ή ‘’Μεσσία’’ με θρησκευτικούς όρους, είναι απαραίτητη. Για να μην υπάρχει όμως και σε θρησκευτικό επίπεδο διχασμός για το πρόσωπό του, τον παρουσιάζουν σε κάθε θρησκεία με διαφορετικό τρόπο! Για παράδειγμα, στους Εβραίους τον παρουσιάζουν οι Εβραιοσιωνιστές ως τον Μεσσία των θρησκευτικών Γραφών τους που πρόκειται να έρθει, παρόλο που ήδη έχει έρθει και ήταν ο Χριστός (επ’ αυτού δημοσιεύθηκε σχετική αρθογραφία μας στην παρούσα ιστοσελίδα). Αυτό το εβραιοσιωνιστικό ψέμα τώρα του Μεσσία που περιμένουμε να έρθει, παρουσιάζεται από την άλλη από διάφορους Χριστιανούς (κυρίως Αιρετικούς από τον χώρο του Γνωστικισμού) ως ‘’Αντίχριστος’’, παρασέρνοντας έτσι με αυτή την προπαγάνδα και όσους σατανιστές έχουν επίσης άγνοια πάνω σε αυτό θέμα, για να ακολουθήσουν έτσι κάποιον ψεύτικο ‘’Αντίχριστο’’ που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα σχετικά εβραιοχριστιανικά κείμενα που τον αναφέρουν, όπως δεν έχει το ίδιο και αυτός ο Μεσσίας που περιμένουμε να έρθει με τον αναφερόμενο Βιβλικό Μεσσία σε αντίστοιχα εβραιοχριστιανικά κείμενα. Με άλλα λόγια παρουσιάζονται στον κόσμο κατά καιρούς διάφοροι άνθρωποι ως ‘’Μεσσίες’’ από τη μια ή ως ‘’Αντίχριστοι’’ από την άλλη, αναλόγως ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται και που σε καμιά περίπτωση δεν αφορούν αυτοί οι άνθρωποι τον Μεσσία του Βιβλικού Θεού που ήταν ο Χριστός ή τον Αντίχριστο του Σατανά που πράγματι περιμένουμε να έρθει δίχως να σχετίζεται όμως αυτός με κανέναν Βιβλικό Θεό ή τους Εβραίους (αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι τους μιας που ο Αντίχριστος δεν προέρχεται από τις 12 φυλές του Ισραήλ και την εβραϊκή θρησκεία τους ώστε να παραπλανηθούν και αυτοί). Αυτή η κατάσταση λοιπόν επεξηγείται αναλυτικά με περιληπτικό τρόπο σε αυτό το σύγγραμμα που θα πάρετε στο τέλος του παρόντος άρθρου.

Στην αρχή του τώρα, για να ξεκινήσουμε την παρουσίασή του λακωνικά, επεξηγείται αρχικά ποιος ΔΕΝ είναι ο Αντίχριστος πριν ειπωθεί μετά το ποιος είναι, ακριβώς για να μην εξαπατάται ο κόσμος πάνω σε αυτό το θέμα και για να μην στέλνονται σατανιστές έξω από τον Σατανισμό, όπως στην εβραϊκή θρησκεία (στον Εβραιοσιωνισμό συγκεκριμένα) για παράδειγμα νομίζοντας πως ο Μεσσίας της είναι ο Αντίχριστος ή στην Παγκοσμιοποίηση πιστεύοντας πως κάποιος Παγκόσμιος Ηγέτης της θα είναι επίσης ο Αντίχριστος ως κάποιος Μεσσίας, εξαιτίας και του αντιεβραϊκού Χριστιανισμού που προπαγανδίζει τέτοια ψέματα για να κρατήσει ή αυξήσει τους πιστούς του στον Χριστιανισμό, με μια από τα ίδια να διαδίδουν και διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για λόγους κερδοφορίας (π.χ. από πωλήσεις βιβλίων πάνω σε αυτά τα θέματα), όπως αναφέρεται στη συνέχεια του συγγράμματος. Ορθώς επίσης αναφέρεται πως για να υπάρχει Αντίχριστος θα πρέπει να έχει υπάρξει προηγουμένως Χριστός, όπως και Βιβλικός Θεός πρώτα για να υπάρξει Σατανάς έπειτα, διότι αν πούμε για παράδειγμα ότι ποτέ δεν υπήρξε Χριστός (όπως κατά καιρούς λέγεται κάτι τέτοιο ακόμη και από κάποιους ‘’σατανιστές’’), τότε και ο Αντίχριστος δεν θα λέγονταν έτσι ως ‘’αντί’’ σε κάποιον Χριστό αν αυτός ποτέ δεν υπήρξε, όπως για πρώτη φορά τον ανέφεραν με αυτό το όνομα τα εβραιοχριστιανικά κείμενα και αν αυτά δεν γράφονταν ποτέ, κανένας σήμερα δεν θα μιλούσε για Αντίχριστο και Σατανά με Σατανισμό ευρύτερα εφόσον θα αγνοούσε τα συγκεκριμένα ονόματά τους! Αυτονόητα πράγματα. Το θρησκευτικό ‘’κλειδί’’ λοιπόν που μας βοηθάει να καταλάβουμε αρχικά ποιος είναι ο Αντίχριστος για να ξέρουμε μετά το ποιος δεν μπορεί να είναι, δίνεται όπως δείξαμε στην πρώτη επιστολή του Ιωάννη της Καινής Διαθήκης, στο κεφάλαιο 2:

Α Ιω. 2,18 Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν.
Α Ιω. 2,18 Παιδιά μου, τελευταία και κρίσιμος είναι η σημερινή εποχή. Και καθώς έχετε ακούσει από την διδασκαλίαν των Αποστόλων, ότι ο αντίχριστος έρχεται• και τώρα πολλοί αντίχριστοι, πλανεμένοι και αιρετικοί, όργανα του αντιχρίστου έχουν έλθει. Από αυτό, λοιπόν, μανθάνομεν, ότι είναι κρίσιμος η εποχή μας.
Α Ιω. 2,19 ἐξ ἡμῶν ἐξῆλθον, ἀλλ᾿ οὐκ ἦσαν ἐξ ἡμῶν· εἰ γὰρ ἦσαν ἐξ ἡμῶν, μεμενήκεισαν ἂν μεθ᾿ ἡμῶν· ἀλλ᾿ ἵνα φανερωθῶσιν ὅτι οὐκ εἰσὶ πάντες ἐξ ἡμῶν.
Α Ιω. 2,19 Αυτοί δε οι αντίχριστοι από ημάς τους Χριστιανούς εβγήκαν και απεμακρύνθησαν από την Εκκλησίαν. Αλλά δεν ήσαν πράγματι από ημάς, δεν υπήρξαν ποτέ γνήσιοι και άδολοι Χριστιανοί, διότι εάν ήσαν από ημάς, αληθινά πιστοί στον Χριστόν, θα είχαν μείνει μαζή μας. Κιβδηλοι όμως καθώς ήσαν, εξέκοψαν και απεμακρύνθησαν από την Εκκλησίαν του Χριστού, δια να φανερωθούν ότι δεν ήσαν όλοι τους από ημάς.

Ο Αντίχριστος λοιπόν θα πρέπει να είναι απαραίτητα από εκχριστιανισμένα εδάφη, αφού μπορεί κάποιος να πει πως μπορεί να είναι και ένας ισλαμιστής, εβραίος, μαύρος, κινέζος, ινδιάνος ή και τούρκος, οποιοσδήποτε που δεν πιστεύει στον Ιησού και δεν ομολογεί την ιουδαίο/χριστιανική πίστη και εναντιώνεται σε αυτήν ή κάποιος που είναι άθεος και πολεμάει την θρησκεία γενικά ή οτιδήποτε άλλο. Αφού δείξουμε προσοχή στο σημείο που λέει: “Αυτοί βγήκαν από εμάς, αλλά δεν ήταν σαν εμάς” όπου με απλά λόγια εδώ λέει πως ο Αντίχριστος πρέπει θεωρητικά να είναι χριστιανός και ταυτόχρονα να έχει αποστατήσει για να γίνει φανερό ότι δεν έχει σχέση με τον ιουδαίο/χριστιανισμό. Συνεπώς, ο Αντίχριστος δεν μπορεί να είναι εβραίος ως Μεσσίας και να προέρχεται από τον εβραϊσμό, διότι οι εβραίοι ποτέ δεν ήταν χριστιανοί για να προέλθει από αυτούς, Το ίδιο ισχύει (όπως επίσης αναφέρθηκε στο σύγγραμμα) και για τη περίφημη τραπεζική οικογένεια των Ρόθτσιλντ που διάφορα μέλη της κατά καιρούς παρουσιάζονται ως Μεσσίες ή ως Αντίχριστοι από την προαναφερόμενη σε αυτό το άρθρο προπαγάνδα, για τον απλούστατο λόγο πως και αυτοί δεν υπήρξαν ποτέ χριστιανοί όπως και η χώρα προέλευσής τους που ήταν το αρχαίο βασίλειο των Χαζάρων (τουρκομογγόλικο κυρίως φύλο) στα Βαλκάνια, το οποίο ασπάστηκε την εβραϊκή θρησκεία, αλλά και ο Εβραίος Μεσσίας (που ήταν άλλωστε ο Χριστός) δεν μπορεί να προέρχεται από αυτούς μιας που δεν ανήκουν φυλετικά στις 12 φυλές του Ισραήλ κατά τη Βίβλο. Άρα μιλάμε για ψεύτικο ‘’Μεσσία’’ του Βιβλικού Θεού ή ψεύτικο ‘’Αντίχριστο’’ του Σατανά σε περίπτωση που έτσι παρουσιάζεται ή θα παρουσιαστεί κάποιο μέλος τους κατά την Παγκοσμιοποίηση που προωθεί η συγκεκριμένη οικογένεια μαζί με άλλους. Αντιθέτως, οι συγκεκριμένοι Παγκοσμιοποιητικοί σχεδιασμοί υπηρετούν στην πραγματικότητα, έστω και με ψεύτικο Μεσσία, αυτούς του Βιβλικού Θεού και όχι του Αντίχριστου με τον Σατανά όπως δείξαμε στη συνέχεια του συγγράμματος:

‘’Ο Μεσσίας, για τους Ιουδαίους θα είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, που θα οδηγήσει τον εβραϊκό λαό, αλλά και όλη την ανθρωπότητα στην μεσσιανική περίοδο, μια εποχή ευημερίας, παγκόσμιας ειρήνης, αλλά και θαυμάτων. Ένα από τα σημαντικότερα καθήκοντα του Μεσσία είναι να φέρει την ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην εποχή του Μεσσία, δεν θα υπάρχουν άλλοι πόλεμοι, και η κατασκευή των όπλων θα σταματήσει’’. Ο Προφήτης Ησαΐας (κεφάλαιο 2) στην Παλαιά Διαθήκη λέει συγκεκριμένα επ’ αυτού:

Ησ. 2,2 Ὅτι ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις ἐμφανὲς τὸ ὄρος Κυρίου καὶ ὁ οἶκος τοῦ Θεοῦ ἐπ᾿ ἄκρων τῶν ὀρέων καὶ ὑψωθήσεται ὑπεράνω τῶν βουνῶν· καὶ ἥξουσιν ἐπ᾿ αὐτὸ πάντα τὰ ἔθνη,
Ησ. 2,2 Ο Κυριος ωμίλησε και είπεν• ότι εις τας τελευταίας ημέρας το άγιον όρος της Σιών, το οποίον είναι όρος Κυρίου, θα γίνη εμφανές εις όλον τον κόσμον. Και ο ναός του Θεού, ο κτισμένος επάνω εις την Σιών, θα γίνη ορατός από όλα τα σημεία και από πολύ μακράν, ως εάν είναι κτισμένος επάνω εις τας κορυφάς των ορέων. Θα υψωθή επάνω από όλα τα βουνά και θα προστρέξουν στο όρος τούτο του Κυρίου όλα τα έθνη.
Ησ. 2,3 καὶ πορεύσονται ἔθνη πολλὰ καὶ ἐροῦσι· δεῦτε καὶ ἀναβῶμεν εἰς τὸ ὄρος Κυρίου καὶ εἰς τὸν οἶκον τοῦ Θεοῦ Ἰακώβ, καὶ ἀναγγελεῖ ἡμῖν τὴν ὁδὸν αὐτοῦ, καὶ πορευσόμεθα ἐν αὐτῇ· ἐκ γὰρ Σιὼν ἐξελεύσεται νόμος καὶ λόγος Κυρίου ἐξ Ἱερουσαλήμ.
Ησ. 2,3 Πολλά έθνη θα προστρέξουν εκεί και θα λέγουν το ένα στο άλλο. “εμπρός, ας αναβώμεν στο όρος του Κυρίου, στον ναόν του Θεού του Ιακώβ. Εκεί ο Θεός θα αναγγείλη και θα καταστήση γνωστήν εις ημάς την οδόν αυτού, εις την οποίαν πρέπει να πορευθώμεν. Διότι από το όρος Σιών θα εξέλθη ο νέος Νομος και από την Ιερουσαλήμ θα κηρυχθή ο λόγος του Κυρίου.
Ησ. 2,4 καὶ κρινεῖ ἀναμέσον τῶν ἐθνῶν καὶ ἐλέγξει λαὸν πολύν, καὶ συγκόψουσι τὰς μαχαίρας αὐτῶν εἰς ἄροτρα καὶ τὰς ζιβύνας αὐτῶν εἰς δρέπανα, καὶ οὐ λήψεται ἔθνος ἐπ᾿ ἔθνος μάχαιραν, καὶ οὐ μὴ μάθωσιν ἔτι πολεμεῖν. –
Ησ. 2,4 Θα κάμη κρίσιν ο Θεός μεταξύ όλων των εθνών και ως ανώτατος νομοθέτης και κριτής θα ελέξη πολύν λαόν. Και έτσι οι τότε εχθροί και πολέμιοι μεταξύ των θα μετατρέψουν τα μαχαίρια των εις αλέτρια και τα δόρατά των εις δρεπάνια και δεν θα σηκώση πλέον έθνος εναντίον άλλου έθνους μαχαίρας, δια να πολεμήση κατ’ αυτού και δεν θα μανθάνουν πλέον οι άνθρωποι την τέχνην να πολεμούν ο ένας εναντίον του άλλου”.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, αυτές οι καταστάσεις που προπαγανδίζονται σήμερα από την Παγκοσμιοποίηση, αφορούν στην πραγματικότητα τον Βιβλικό Θεό με τον Μεσσία του και όχι τον Σατανά με τον Αντίχριστό του. Από εκεί και πέρα τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Μετά από αυτές τις διευκρινήσεις παρατίθενται στο σύγγραμμα διάφορα δημοσιευμένα από την ιστοσελίδα μας θρησκευτικά κείμενα που αφορούν τον Σατανά και τον Αντίχριστο μέσα από όλη την Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) που δεν θα επαναλάβουμε ξανά σε αυτό το άρθρο για να μην γίνουμε κουραστικοί (μπορείτε να τα βρείτε μαζί με ακόμη περισσότερα σε όλα τα άρθρα που εμφανίζονται αν πατήσετε πάνω στην ετικέτα τους με τη λέξη ‘’Αντίχριστος’’). Το σύγγραμμα τελειώνει με τις πληροφορίες που δίνονται από ένα δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα μας άρθρο στα αγγλικά σε συνδυασμό με διάφορα θρησκευτικά κείμενα για το περιβόητο ‘’Χάραγμα’’ του Αντίχριστου, αποδεικνύοντας γιατί αυτό δεν μπορεί αν είναι κάποιο ‘’μικροτσίπ’’ ή οτιδήποτε άλλο υλικό, παρά μόνο κάτι σε πνευματικό επίπεδο. Απλά συμπληρώσαμε πριν από αυτό και τις παρακάτω θρησκευτικές πληροφορίες που αποδεικνύουν ξανά γιατί ο Αντίχριστος ΔΕΝ μπορεί να προέρχεται από την εβραϊκή ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία, παρά μόνο από την χριστιανική ως αποστάτης και από κάποια χριστιανική χώρα (την ελλαδική συγκεκριμένα) σε μια αναβίωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (10 ηγέτες της που θα κυβερνούν μαζί με το Θηρίο, όχι όμως σε καθεστώς Παγκοσμιοποίησης όπως αποδείξαμε στο σύγγραμμα αυτό από τον προφήτη Δανιήλ στην Παλαιά Διαθήκη και την Αποκάλυψη του Ιωάννη). Συγκεκριμένα παρατέθηκαν οι εξής στο 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης του Ιωάννη:

Αποκ. 13,13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
Αποκ. 13,13 Και κάμνει, το προβατόσχημον αυτό θηρίον (με την δύναμιν του διαβόλου) μεγάλα και τερατώδη σημεία, ώστε και από τον ουρανόν να κατεβαίνη εις την γην εμπρός εις τα μάτια των ανθρώπων φωτιά (κατά μίμησιν του προφήτου Ηλιού).
Αποκ. 13,14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.
Αποκ. 13,14 Και παρασύρει εις την πλάνην τους κατοίκους της γης με τα αγυρτικά αυτά θαύματα, δια τα οποία του εδόθη άδεια εκ μέρους του Θεού να τα κάμη, λέγων και προτρέπων τους κατοίκους της γης να κάμουν είδωλον και να θεοποιήσουν το θηρίον, τον Αντίχριστον, το οποίον καίτοι είχε λάβει την πληγήν της μαχαίρας, εν τούτοις έζησε.
Αποκ. 13,15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
Αποκ. 13,15 Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση το είδωλον του θηρίου. Ακόμη δε του επετράπη να ενεργήση, ώστε να φονευθούν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου.

Υπενθυμίζοντας από την αρθρογραφία μας επ’ αυτού (κλείνοντας έτσι και το παρόν άρθρο), ότι:

‘’Να σημειωθεί εδώ ότι πέρα από το Χάραγμα που δόθηκε, όσοι δεν θα προσκυνήσουν την εικόνα του Θηρίου θα πεθαίνουν, με πρώτους από όλους που θα σκοτώνονται να είναι σαφέστατα οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι όπως καταλαβαίνουμε, διότι στις θρησκείες τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προσκύνηση κάποιας εικόνας ή αγάλματος επειδή θεωρείται ως μια ειδωλολατρική πράξη ασέβειας και αμαρτίας απέναντι στον Θεό όπου ΜΟΝΟ αυτός θα πρέπει να λατρεύεται (Δευτ. 5,7 Δεν θα υπάρχουν εις σε άλλοι θεοί εκτός από εμέ., Δευτ. 5,8 Δεν θα κατασκευάσης δια τον εαυτόν σου άγαλμα ούτε εικόνα οιουδήποτε όντος, από όσα υπάρχουν άνω στον ουρανόν, από όσα υπάρχουν κάτω εις την γην και από όσα ευρίσκονται εις τα ύδατα ποταμών και θαλάσσης και κάτω από την επιφάνειαν της γης – Παλαιά Διαθήκη), για αυτό στα μουσουλμανικά Τζαμιά και στις εβραϊκές Συναγωγές απουσιάζουν από εκεί εικόνες και αγάλματα! Συνεπώς, ο Αντίχριστος με την Εικόνα του Θηρίου ΔΕΝ έχει να κάνει με εβραίους και μουσουλμάνους στο θρήσκευμα’’

Αποτέλεσμα εικόνας για ten horns antichrist

THE REVELATION OF ANTICHRIST (PDF)

ΚΑΙ

https://www.scribd.com/document/376364440/The-Revelation-of-Antichrist

Σχετική εικόνα